Ruimte huren
bij Duinzigt?

Ruimte huren bij Duinzigt?

Ruimte huren bij Duinzigt?

Mooie werk-/
praktijkruimte
te huur

Mooie werk-/praktijkruimte
te huur

De ruimte is ongemeubileerd. Het is gelegen op de bovenste verdieping van het pand Duinzigt, te bereiken met trap of lift,  en is voorzien van airco. Men kan gebruik maken van de ruime wachtkamer op de gang en van de keuken die op dezelfde verdieping aanwezig is (voorzien van afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat). 

Duinzigt is gelegen vlakbij de A44 en dichtbij Leiden.

Interesse? Neem contact met mij op voor meer info of voor een rondleiding door het pand om de sfeer te proeven.

Sabine Biekart, telefoon 06 8355 6247

Duinzigt biedt ruimte voor ondernemen

Duinzigt biedt ruimte voor ondernemen

Een eigen, kleinschalig kantoor met de voordelen en bedrijvigheid van een groot kantoor. Dat is de kracht van Duinzigt voor de ondernemer. Wij zorgen voor de faciliteiten (onderhoud pand, internettoegang etc.) en de ontvangst van uw gasten. Duinzigt heeft ruimte voor ondernemers die een vast kantoor zoeken, maar ook voor mensen die slechts af en toe een werkplek nodig hebben.

Duinzigt biedt ruimte voor ondernemen

Een eigen, kleinschalig kantoor met de voordelen en bedrijvigheid van een groot kantoor. Dat is de kracht van Duinzigt voor de ondernemer. Wij zorgen voor de faciliteiten (onderhoud pand, internettoegang etc.) en de ontvangst van uw gasten. Duinzigt heeft ruimte voor ondernemers die een vaste kantoorruimte zoeken, maar ook voor mensen die slechts af en toe een werkplek nodig hebben.

De ondernemers van Duinzigt:

De ondernemers van Duinzigt:

ruimte te huur

ruimte te huur

ruimte te huur

Er zijn nog enkele kantoorruimtes te huur voor langere periodes, op de tweede etage van Duinzigt. Liever een flexibele werkplek? Dat kan ook.

  • Huur is o.a. inclusief schoonmaak gebouw, (eigen) keukenblok per verdieping, receptiedienst, beveiligingssysteem, energieverbruik
  • Inclusief gebruik van snel wifi-netwerk

Bel Sabine Biekart of stuur een mail voor meer informatie of een bezichtiging.